7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne kontakt@hodjafilmklub.dk
Vælg en side

Er det tid til nye negle? Så prøv Shellac fra CND

Hvad er Shellac? Det er måske det spørgsmål som du sidder med, hvis ikke du har prøvet at få lavet negle før. CND er et af verdens bedste neglelaksmærker og med en Shellac fra CND får du  verdens første hybrid lak med UV3 teknologi. Det er en neglelak som holder garanteret i op til 14 dage. CND Shellac lancerer hele tiden nye flotte farver, alt efter hvad der trender. Det er ikke bare høj kvalitet af produkterne, men de er også altid med på tendenserne og de vandt endda prisen for årets innovation ved Danish Beauty Awards 2011.

Hvad kan CND shellac?

Du får holdbare negle og en glans på dine negle med denne Shellac, som er helt uundværlig. Det er ikke som almindelig neglelak, der bare løbende krakellerer. Det er en kvalitetslak som holder! Du kan både få lavet dem i fransk manicure eller en fuld lakering, alt handler om dine præferencer indenfor neglelak. Nogle er til et simpelt og elegant look, hvor andre er til farverige og dominerende negle. Det hele er er muligt med CND’s Neglelakker.

Du kan både bruge Shellac på naturnegle men også på de kunstige negle og både på hænder og fødder. Dog skal behandlingen udføres af en professionel negletekniker, nemlig da lakken skal hærde i UV lys for at give den styrke, der får den til at holde i 14 dage, ellers får du ikke samme resultat. Hvis du vælger at anvende en hjemme lak, så holder den op til 7 dage, den kaldes Vinylux, men hvis du søger et langtidsholdbart resultat på 14 dage, må du besøge en negleteknikker for at få det udført med den skønne CND shellac

Det er slut med at få mærker på neglelakken, kender du ikke det med, at du lige har lagt neglelak og skal ud af døren, så glemmer du lige at knappe buksen og vupti, så er din neglelak ødelagt. Den var ikke tør og du skal nu både fjerne den igen og lægge en ny lak, for at det ikke synes mærkeligt på dine hænder. Du ærger dig og derfor er Shellac for dig som har travlt i hverdagen. Her undgår du netop dette scenarie og er klar når du går ud af døren

CND Shellac indeholder IKKE formaldehyd, formaldehyd resin, toluen og dibutyl phthalater, og er derfor meget allergivenlig. Det tror jeg en del allergikere sætter pris på, derfor får du altså et mærke af høj kvalitet og et mærke der er gennemtestet. CND Shellac sørger for at du undgår ridser i overfladen på lakken, og du får en lakering som giver dine negle glans, flotte farvekombinationer og behandlingen er til dig med både korte og lange negle.