7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne kontakt@hodjafilmklub.dk
Vælg en side

Det kan være svært at holde styr på alle dine makeup- og hudplejeprodukter. Det er derfor en god idé at organisere dine produkter på en måde, så du altid ved, hvor de er, når du skal bruge dem. Dette gør det også nemmere for dig at finde de produkter, du har brug for i en given situation. Her er nogle tips til, hvordan du kan organisere dine beautyprodukter.

Hold styr på dine beautyprodukter med plastikkasser

Et af de største problemer med at have mange beautyprodukter, er uden tvivl opbevaringen. For hvor skal man lægge alle sine produkter henne, så de ikke bliver væk, og samtidig så det ser ordentligt ud? En mulighed kunne være at bruge plastikkasser til opbevaring af dine produkter. På den måde kan du have dem stående pænt ordnet på hylden, og samtidig er det nemmere at finde frem til det enkelte produkt. Du kan eksempelvis bruge en plastikboks til at opbevare dine neglelakker i, så du altid har dem stående pænt ordnet, og kan tage den enkelte farve ud når du skal bruge den. Yderligere kan du bruge plastikkasser til at opbevare dine makeup-børster i – brug evt. en transparent plastikboks, så du altid har overblik over hvilken børste, der er til hvilket produkt.

Lav en oversigt over alle dine beautyprodukter, så du ved, hvad du har

Det er vigtigt at have styr på sine beautyprodukter, så man ved hvilke produkter man har, og hvornår de udløber. På den måde kan man undgå at bruge for gammel makeup, som kan give uren hud eller andre problemer. Derudover er det også en god idé at have styr på sine produkter, så man ikke køber noget unødvendigt. Her giver plastikkasser til opbevaring et godt overblik.

Sortér dine produkter efter brug – sminke, hårprodukter, kropspleje osv.

Når man går i gang med at sortere sine produkter, er det vigtigt at have en plan for, hvordan man vil gøre det. Dette gælder især, hvis man har et stort udvalg af produkter. For det første kan det være en god idé at starte med at sortere produkterne efter brug – altså hvilke produkter man bruger til hvilke formål. Så kan man putte dem i forskellige plastikkasser til opbevaring alt efter kategori. For eksempel kan man have en kategori til sminke, en anden til hårprodukter og en tredje til kropspleje. På den måde kan man nemmere finde de produkter, man har brug for, når man skal bruge dem.

Her er er nogle tips til at organisere dine beautyprodukter, så du altid kan finde det, du leder efter.