7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]

En del internet selskaber yder efterhånden mange forskellige muligheder for levering. En der er meget populær er i øjeblikket at få leveret til en pakkeshop, så du selv kan hente dine varer når der er mulighed for det. Metoden er jo ret så enkel, samt ofte desuden den mest letkøbte fragtmetode.

Du kan lige så vel tænke over at få ordren bragt til hvor du bor eller ud til dit arbejdes adresse. Fragtmuligheden er som oftest en tand dyrere, men på den anden side ekstremt nem. Den mest prisbevidste form for fragt vil dog til enhver tid være selv at hente pakken, men dette afhænger af at du har bopæl i nærheden af online virksomhedens arbejdslager.

Fragttiden kan i nogle tilfælde være meget aktuel om vi skal bruge ordren om kort tid, så i det øjemed er det naturligvis passende at vi gransker den forventede leveringsdato på det vedkommende produkt.

Mange internet varehuse stiller udsigt til levering på næstkommende hverdag på utallige produkter, som er forudsat at der bestilles før et fast tidspunkt, sådan at de kan nå at få varen distribueret forud for at logistikpersonalet holder fyraften.

Tjek om e-forhandleren er medlem af e-mærket

Det er vældig enkelt for os alle at vurdere prisniveauet hos flere e-forhandlere og derfor har flere internet outlets været nødt til at presse priserne på specielt deres bedst i test produkter – til drenge og piger, og samtidig til herrer og damer – markant, og endda nogle gange sikre levering uden beregning.

Men det kan imidlertid være lønsomt at efterse nogle forskellige internet selskaber efter rabatkoder inden du gennemfører din handel, således at man er sikker på at få den skarpeste pris.

Du må trods alt være så påvagt, at hvis en webbutik afhænder bedst i test varer til salg for en salgspris som anses for besynderligt letkøbt, er det ofte være en indikator for en uærlig internet webshop. Handler med kort er i hvert fald en del af en retningslinje, hvilket garanterer køber imod fup internet shops.

Vi tilråder generelt køb med kort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ kunne du bruge en afdragsløsning fra fx ViaBill, ifald du agter at betale prisen over flere uger.

Forud for at folk bestiller på en internet virksomhed burde man i virkeligheden bese deres forretningsbetingelser, men det er bare en tidskrævende opgave.

Alternativet kunne måske være at undersøge om internet butikken er medlem af e-mærket, eftersom det kan være en erklæring om at netshoppen accepterer gældende dansk lovgivning, tillige med at internet forretningen af og til revideres af jurister der har meget erfaring med de gældende love. Det giver dig genvej til at blive hjulpet, for så vidt du udsættes for problemstillinger ved din ordre.

Udover dette er det at foretrække at du er vaks omkring de mest vitale vilkår der kan have indflydelse på bestillingen, eksempelvis hvilken returpolitik online firmaet anvender. Derfor er det på samme måde afgørende, at man stadig bibeholder ens e-mail kvittering, således man senere kan vidne om ordren, uanset om man er på udkig efter et produkt til en voksen eller et barn.

Bestil til din hjemmeadresse eller til adressen hvor du arbejder

Trustpilot leverer tilpas uafhængige genveje til at beskue en lang række aktuelle konsumenters bedømmelser og derved er det anbefalelsesværdigt, at du vurderer online forretningens kritik forinden du placerer din ordre.

Facebook frembringer tillige temmelig pålidelige metoder til at få kendskab til internet shoppens pålidelighed. Herinde ser vi faktisk online virksomheder hvor folk kan udfærdige en kritik af ordreforløbet, hvilket også må drages fordel af til at danne dig et indtryk af hvor glade kunderne er.

Orientering omkring varer og e-butikker ajourføres tit, men vi giver ingen garanti imod modifikationer der er udarbejdet siden seneste opdatering af hjemmesidens oplysninger.