Mange internet butikker frembyder nu om dage et stort udvalg af fragtmetoder. En der er meget almindelig er efterhånden pakkeshoppen, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente din bestilling når du har tid. Metoden er altså yderst bekvem, samt ofte tillige den mest prisbevidste leveringsform.

Du kan ydermere planlægge at få varerne sendt hjem til dig eller til din arbejdsplads. Muligheden bliver typisk et hak mere pebret, men omvendt ultra ukompliceret. Den mest betalelige slags levering er utvivlsomt at hente varerne selv, som dog afhænger af at du opholder dig i nærheden af e-forhandlerens tilholdssted.

Leveringstidspunktet kan vise sig at være særligt essentiel forudsat man behøver produkterne inden for få dage, så derfor er det relativt relevant at du ser nærmere på den estimerede leveringsdato på den respektive vare.

Flere online forretninger giver løfte om levering efter en enkelt hverdag på mange af shoppens varenumre, som imidlertid er regnet ud fra at ordren aflægges forinden et angivent tidspunkt, med det formål at de kan nå at få de nye varer afsendt forinden pakkepersonalet holder fyraften.

En række webshops tilbyder fragt uden omkostninger, men oftest gælder det kun hvis man bestiller for et konkret beløb. Desuden bør man vælge den prisbilligste leveringsløsning, der i de fleste tilfælde – ligegyldigt om du opholder sig tæt på Roskilde, Varde eller Grindsted – vil være at få fragtmanden til at levere dine varer til en pakkeshop.

Bemærk hvorvidt webshoppen er verificeret af e-mærket

Det er jo i høj grad praktisk for os alle at sammenligne priser fra forskellige online shops og for det har masser af forhandlere på nettet været nødt til at nedsætte salgsværdien på specielt deres bedst i test produkter – til babyer og børn, og desuden også til kvinder og mænd – en hel del, og endda nogle gange love fri fragt.

Til gengæld kan det immervæk blive indbringende at tjekke indtil flere e-firmaer efter rabat inden du bestiller, således at du er velinformeret til at få fat i den mest attraktive pris.

Du bør dog være årvågen med, at ifald en e-forhandler sælger bedst i test varer til en udsalgspris som kan virke besynderligt letkøbt, så er det undertiden være et signal om en snydagtig internet virksomhed. Køb med gængse betalingskort er i hvert fald omfavnet af et regulativ, hvilket forsvarer folk imod uærlige online virksomheder.

Vi foreslår generelt køb med kort eller MobilePay. Som en anden løsning bør du overveje et tilbud fra f.eks. ViaBill, ifald du ønsker at finansiere betalingen over et længere tidsrum.

Før folk køber hos en online forretning kunne man for at være på den sikre side have øje for dens forretningsaftale, det er dog i mange tilfælde ikke særlig sjovt.

En nemmere løsning kunne måske være at bemærke hvorvidt netbutikken er e-mærket medlem, eftersom det længe har været en antydning af at online forretningen opererer i overensstemmelse med de officielle regler, udover at butikken løbende gennemses af sagkyndige som forstår bestemmelserne på området. Dette er desuden en god mulighed for en håndsrækning, såfremt du skulle få besvær med dit indkøb. Se mere.

Levering til hvor du bor eller til når du er på job

Trustpilot giver dig adskillige værdifulde genveje til at blive klogere på adskillige andre køberes erfaringer og på grund af dette rekommanderer vi, at du tager et kig på webbutikkens vurderinger forinden du lægger din bestilling.

Facebook fremskaffer tillige adskillige fordelagtige metoder til at få en idé om internet forhandlerens kundetilfredshed. I øvrigt ser vi en række internet forretninger hvor man kan offentliggøre en vurdering af deres købsoplevelse, som ydermere bør udnyttes til at danne dig et indtryk af hvor tilfredse kunderne er.

Dette website er reklamefinansieret. Vi har et fast samarbejde med en masse internet forretninger og annoncerer deres varer, og får honorar under forudsætning af at en af de besøgende på vores hjemmeside gennemfører en handel.

Fakta om tilbud og e-shops understøttes nu og da, men vi ønsker ikke at påtage os ansvaret for reguleringer der potentielt er foretaget efter seneste opdatering af sidens oplysninger.